tisdag 7 juli 2009

Utstängd?

Ibland kan han känna sig utstängd och utanför. Särskilt när det som på bilden sitter en skylt att han inte får komma in. För det mesta är detta dock en illusion som han snabbt trasar sönder med sitt starka intellekt.

Han kan ibland bli lite irriterad på vissa attemptioner att ställa till med olika fritidsaktiviteter för bandet. Dessa känns så påklistrat och uppmärksamhetssökande. Som om det är en tävling. Eller att den som bjuder på minst tillställningar får sparken.

Och dessutom är det otäckt oärligt eftersom föresatsen inte stämmer med verkligheten.

Nu är ju tingen ordnade så vist så att så icke är fallet. Skulle så vara fallet skulle han utan vidare betänkligheter lämna bandet, men då de allra flesta har använder sig av sådana lömska baktankar så han får leva och låta leva.

Han ordnade med krans till R:s begravning igår. Det är väl att han låtit sanera sina kostymer så att han en en ren sådan till ceremonin. Han och Bödeln far upp i Bödelns Mercedes.

Igår fick jag, betjänten, i alla fall lite ledigt när Greven lagade till en delikat ugnsbakad basilikamarinerad fläskfilé med färskpotatis, svampsås och en lätt grönsallad. Jag fick visserligen inte smaka eftersom han och H dinerade, men en liten vilopaus blev det allt. Enligt uppgift var måltiden av ypperlig kvalitet och de båda njöt oerhört.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar