fredag 24 juli 2009

Skild som fan!

Nu har han till och med papper på det. Lycka.

Alert som en stjärt var han på gång redan före tolv. Han kastade sig på sin blåa springare och trampade enträget ner till Kungsan för att lyssna på L som spelade på Stora Scenen. Den var verkligen stor, tyckte han. Jättestor. Och så var de två musiker på scenen. Skandalites - som ju är nio stycken - borde få plats där. På Engelen fick de ju stå på bardiskar och Greven fick inte plats att hoppa ner. Vadan!

Nå, detta kan få ett lösningsförslag längre fram. Musikintaget var mycket bra och efter L spelade en tjej som hette Annika Stigmark som bara spelar en gång vartannat år, för man få så bra energier då, sa hon. Greven kände sig tveksam till att detta var med Sanningen Överensstämmande ehuru hon skulle släppa ett nytt album snart. Nåväl, hon sålde det gamla för en femma styck och K köpte ett till Greven.

L hade håltimme. Manuset var på utvärdering och hon ville fira med att spela och dricka en öl, så de (Greven, L, K och A) begav sig til Rudolfino i Gamla Staden och beställde in en vinare. Redan kvart i två på dagen. Ska Cocktailtimmen aldrig fastna klockan sjudderton igen?

De hade i alla fall enormt trevligt och efter detta cyklade Greven och hämtade ett par hörlurar eftersom han genom D och K fått tillgång till ett musikredigeringsprogram från Propellerhead som verkar mycket, och då menar jag MYCKET bra.

För säkerhets skull parkerade han sin velociped aningen olagligt, så att inga ömma tummar skulle riktas mot honom senare.

Löksås.

Framåt kvällningen bytte han återigen södersida för att träffa N och M på Pet Sounds Bar. När han var som nästanpå framme hörde han N gasta "Greven!" från andra sidan gatan. Pet Sounds Bar hade den dåliga smaken att vara sommarstängd så det satt ett gäng på Baravi istället. N ville inte vara kvar där utan de gick relativt snart vidare till Snottys där bland andra de träffade Z som envist påstod att han träffat Greven tidigare.

Snottys var trångt så det blev till för N att med högt hållet huvud leda alla tillbaka till Baravi där kvällen fortsatte med öldrickning och intressanta samtal om musik, barn, förhållanden, sex, turnéliv, gager och inte alls om näsflöjter om någon nu trodde det.

På vägen hem slank Greven in på Tigern för att kolla läget. Karri-Åke på thailändska och svenska för fulla muggar. Lite kul men inget mycket folk. Eftersom han har valt att bli tigerfadder kan han ju gå tillbaka vid ett senare tillfälle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar