söndag 12 juli 2009

Flaschkposcht

Efter den farliga utflykten till Bagarmossen (eller Bagarmössan?) vilade Greven ut på lördagen. Sedan for han via cykelhjul till Herrarnas Äng och hämtade ett fordon som han placerade utanför sin boning för senare användning. Efter detta ansträngande tvagade han sig och for österut. Långt österut. Österutare än han tidigare varit, kanske. Förbi Fåfängans land, över bron och landade slutligen på Neglinge Udde dit han var inviterad på en grillsammankomst.

Det var S som hade närapå tvingat C att ordna med grillpartaj, men då Greven satt på ett tveksamt samfärdsmedel fick han ett samtal från S som undrade om han ville färdas mer ståndsmässigt. Hade han bara vetat det tidigare hade han kunnat ta det lugnt, men nu var det likasom försent. Han fick stå ut i det blåa åbäket en liten stund till innan han kunde själpa av sig och vandra runt i naturen.

Han talade med E i telefonen angående måndagens mindre trevliga begivenheter innan han snokade reda på rätt residens. Här snackar vi verkligen residens. Stort hus med sjötomt. Ujuj. Stor grill också. Mycket blev gott och många var trevliga redan från start.

Det sparkades bollar i vattnet. och färdades på flottar i detsamma. För att inte tala om att det badades. Fast inte Greven. Nej, han satt värdigt på verandan och underhöll och lät sig underhållas. Mycket kul att träffa D igen.

LG visade upp en mystisk flaskpost som hanses avkomma upptäckt i det närliggande vattnet. På utsidan, snäcka, på insidan kånkelbär och skum rödfärgad vätska. Ingen vågade dricka. Ingen ville betala M tusen kronor för att dricka heller.

Greven gjorde en relativt tidig kväll och for hem med Mercedes via Hammarby Skökstad, eller vad det hette. Han skulle ju upp och framföra fordon kommande dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar