onsdag 8 juli 2009

Greven lämnar inte scenen

Photo: Ingemar Olsson
Han dansade en sommar
Dancing the Night Away
He´s in a swinging mood

...även om det ser ut så på bilden. Han är fortfarande med i leken. Bandet blomstrar och spelningarna rinner in i en stridande ström. Festinbjudningarna också. Jag påpekar att han försummar godset, men han viftar bara avvärjande med händeran och säger att detta... är inget jag ska interagera i. Tur att han inte sa "Vafalls!" i alla fall. Han erkänner dock att det suger lite i fisketarmen. Sedan vill han hälsa på J också, men tiden... tiden... Den räcker inte till.

Han kom inte upp i luften igår heller. Han och H stod i hällande regn i Saltsjöö-Dufnäs och inväntade en ballongstart som givetvis blev avblåst i sista sekund. Som tur var fick de skjuts tillbaka till Södra Malmen av ett homosexuellt par som gladde sig åt att hinna se All Sång På Skansen. Greven ville inte se all sång alls så han skrev faktiskt en melodi istället.

Han är fortfarande helt bestämd att icke viga sitt liv åt att bli relationscoach. I alla fall inte utan en rejäl ersättning. Eller nej, inte alls.

Han är numera ytterligare avaddad. Detta är en löpeld som spridit sig, men nu har den nog nått sin kulmen. Nåja, mister man en står det tusen åter. Han blev påaddad av två stycken i SK samtidigt. :)

Ikväll har österutjazzen förflyttats västerut och förvandlas förmodligen till knivjazz, men detta bör Greven bevaka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar