torsdag 23 juli 2009

Murker

All denna öl och all denna tid. Greven är en murkla. Han ligger dold för världen och vill inte gå upp. Som tur är finns det gott om avsnitt av CSI att hålla honom lugn med. Man kan tro att han skulle ha dill-irium och gaffla om att älgarna demonstrerar eller att fiskpinnarna anfaller, men han är lugn och tyst, bara jag byter avsnitt relativt kvickt och serverar Alvedon i kylda glas. Han muttrar ohörbart ibland, men som den murkla han är kräver han ingen direkt uppmärksamhet.

Fillijoxus.

Han bättrar sig dock på dagens yttersta och far iväg till SC och träffar P och E. De har intressanta diskussioner, bland annat om att göra en parodi på "Såsom i himmelen". Det skulle enligt P inte falla i god jord hos Kay Pollak, men om man kan få Gunhild att spela Mikael Nyqvist vore det ju helkul.

Gunhild.

Vidare diskuterades boende på Gotland. P hade vilda planer på att bo i tält på stranden, vilket gjorde E lite orolig att han skulle spolas bort. Detta vill ju ingen. Greven och P lugnade henne dock på den punkten. Greven glömde i och för sig att säga att om man har luftmadrass flyter man ju, men P skulle i alla fall inte ha luftmadrass. P var aningen missnöjd med sitt beslut att ta båten över fjärden. En åsikt som skulle komma att förstärkas ytterligare inom en kort framtid skulle det visa sig.

P vill filma Skandalites, men icke om tisdag. Då är han fortfarande på ö-världen.

Det svalnade på och S med en vän dök upp. Då avvek P och E. De kvarvarande satt och pratade en stund för att sedan vandra hemåt sakta skjutande sina cyklar. Förutsättningarna för ännu en murkeldag var små. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar