onsdag 22 juli 2009

Gå i idé eller sova räv?

~ eller A Walk Down Memory Lane ~
Ankar måste tro att Greven har gått i idé, och det har han nästan. Aldrig har jag sett den mannen sova så mycket. Och dessutom har han snöat in på CSI och ska för den höge farao (vad rökte de på den tiden - i det landet?) se alla avsnitt. Hur kul är det att skriva om en gubbstrutt som ligger i bingen och kvartar eller glor på TV? Inte särskilt, ska jag berätta. Tur i alla fall att balkongdörren står på glänt så att det kommer in frisk luft.

Nåja, nu är det ju inte så illa. Framåt aftonen lever han upp. Han lyckades snoka reda på att M med barn och B med barn var i närheten av Den Södra Malmen och bad dem erfodrande om ett möte. Detta avslogs icke och som för att hedra De Äldre Tiderna när Greven var ung gick de till Kelly´s där Greven fordom var stammis. Numera icke, men han fick komma in i alla fall. B tog alla barnen och for hem och Greven och M forsatte och hamnade på Den Gröne Jägaren. Där hade tiden som stått stilla och de gick vidare tillbaka till Den Östra delen och besökte Bröderna Olsson.

Bröderna Olsson har intet att göra med bröderna Fordverkstad i Borrby ("Gött-gött-i-gött-gött") utan är, för den som icke känner till detta, en restaurangbar på Södermalm. Denna brukar Greven då och då besöka och här intog stora kvantiteter öl.

När tiden började ta slut vacklade de tillbaka till kelly´s som bara råkade ha öppet till tre. Hmm. Läs mer om det imorgon. M lovade i alla fall släppa iväg J på Grevens gigg om tisdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar