tisdag 28 juli 2009

Pillrigt med Bosse

Han har haft ont i mellangärdet. Denna byggnad kan vara platsen där detta initierades. Han fördes in i okända rum. Han sövdes med otäcka droger (och en del roliga faktiskt). Man satte honom i en sorts ställning och perforerade hanses mage. Man pillade i hanses inre. Pill-pill-pill-pill... oj ... pill-pill. Det oj:et var en scratch på hanses vagusnerv.

Han färdades till sin exilbostad i Äppelbomobilen och rekovrade i tre veckor. Sedan kom syndafloden. I tvåveckorspass. I ett halvår. Han försvann nästan. Han blev såsom en gast i sin likblekhet. Han skrämde små barn. På långt håll. Han var matt och otäckt bräcklig. Han drack äckliga drycker utan alkohol. Cocktailtimmar ställdes in. Hu...

Han färdades på mörka vägar på väg ut ur syndafloden. I sina exilbostäder flukturerade han runt och fram och tillbaka i ovisshet. I sällsam lek återvände han till livet och är nu nästan återställd. I hyfsad form, om inte annat. Back in buissness eller nått.

Han har förkortat sin frisyr inför ett framträdande. Han funderade på huruvida Gunhild skulle bli en bra Mikael Nyqvist. Han tror att så är fallet. Han funderade på eget medverkade i Kaj Pollacks förnedrande. Jojo.

Han hade lovat att upplåta sitt enkla käll till H och T som ville fira en stor händelse i T:s liv. Pånyttfödelse.

Han kände att han pånyttfötts. Han hade skrapat ihop sig och fört alla små delar över den otrygga bron. Han hade blivit en Bra Bo. En Söder-Bo.

Bosse.

Han tog sin velliociped och for österut för att förkovra sig. Han ville se vad Sam och Ivan hade gjort på sistone och han blev inte besviken. Det kan vara kul att glo på film på bio. Man kan studera de andra besökarnas reaktioner. Stora starka män som skruvar på sig, smackar med munnarna och fäller putslustiga kommentarer för att dölja sin förlägenhet. Unga damer som skriker och viftar med armar och ben.

Efter föreställningen for han med högburet huvud förbi Zinkadus och tänkte att han skulle återvända dit. I framtiden. Som ser ljus ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar