torsdag 2 juli 2009

Österutjazz och bossanova

Han for på österutjazz. Kvällsjazz och bossa på Fåfängan i sommarsolen. Mycket behagligt. Fullt av russin. Russin som diggade. Russin som pimplade vin. Russin som diskuterade Michael Jackson. Ett par russin dansade till och med. Det var behagfullt.

Alla pratar om Michael Jackson. Inte Greven. He is not amused. Visst tycker han att karln var bra, men det finns och fanns andra större "Kings of pop" eller har världen glömt bort Lennon-McCartney? Utan dem hade inte Jackson blivit vad han blev. Musikaliskt alltså. Han hade möjligen velat byta kön-personlighet-färg-skostorlek och vad han nu mer böt utan deras inblandning. Eller "Kings" kanske måste vara USA:nska. Vi små europeer kan bara nynna lite i bakgrunden. Bah!

Sedan en sväng till EM för att möta J. Kul. Han hade flyttplaner och målade golv. Inte på EM, men ändock. Aftonen avslutades på MK i sällskap med J och A och med en förnöjsam cykeltur.

På morgonen efter insåg han cykelriddarnas otrevliga inflytande på trafiken. Tveksamma bilister som får väntande (normala) cyklister att nästan falla omkull beror på dessa gatuterrorister som kastar sig ut (och ibland in i förbipasserande taxibilar...) handlöst i trafiken utan en tanke på trafikregler och dyrligt. Bad Craziness!

Solen storknar och Greven njuter i fulla drag, trots en liten baksmälla. Den går nog över.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar