söndag 5 juli 2009

En helevetes kväll

Greven har ännu en gång förtjänstfullt cyklat över en bro. Denna gång för att inhalera en aning rockmusik. Satans kadaver (på bilden grimscherar Holger) hade releaseparty för sin nya skiva på Sjätte Tunnan i Den Antika Staden. Som en framåtlutande jehu for han i nedförsbacken och landade på Kornhamnstorg där han kedjade fast sitt fordon och annekterade sig i en sorts vindsbastu högst upp i tunnans bakficka.

Där mötte han E och J och G, men där gick inte att stanna kvar länge. Svetten dröp som vattenfall längst ryggrader och näsryggar (har näsryggen ryggrad?). Alltså ut på gatan och mingla. Där mötte han Holger, gitarrist i bandet, och de talade goda gitarrminnewn en stund tills de blev infösta av en vakt som tyckte att det var för kallt ute.

Han träffade på B och sedan berättade E att BB var där. Spännande. De hade inte träffats på femton år och kände knappt igen sig själva eller varandra. Men det gjorde inget.

Precis som med Grevens gitarrer slutade bandets gitarrer att fungera om de drack för många öl vilket föranledde gig-start redan vid elvablecket.

Skitbra band. Tight och roligt och svettigt och så. Japp!

Han hängde kvar ett tag och smakade mjöd. Nja. Han smakade mera öl istället. Han fick förslag om en tidsresa senare i sommar. Han är inte helt obenägen att haka på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar